Kuoro

Naiskuoro Bel canto Savonlinnasta

Naiskuoro Bel canto on toiminut Savonlinnassa Linnalan opiston kuorona syksystä 1986 lähtien. Siinä laulaa vuosittain 15-20 naista, joista osa on laulanut aikaisemmin Linnanneidot-nuorisokuorossa. Kuoroa johtaa sen perustaja Leena Astikainen.

Kuoro on esiintynyt Savonlinnassa ja ympäristökunnissa sekä omin konsertein että lukuisissa kuorojen yhteistyöprojekteissa Savonlinnan orkesteriyhdistyksen järjestämissä konserteissa. Savonlinnan kaupunginteatterissa kuorolaiset ovat esiintyneet seuraavissa produktioissa: Sound of Music, Kuut, tähdet, auringot, Myrskyluodon Maija, Mame sekä My Fair Lady. Savonlinnan oopperajuhlilla kuorolaisia on ollut laulamassa lastenoopperoissa Koirien Kalevala sekä Hui kauhistus.

Kuoro on julkaissut äänitteet "Mesimarja mielessäni" vuonna 2016 sekä "Maria, Herran piikanen" vuonna 2002 yhteistyössä Linnanneidot-kuoron kanssa. Lisäksi kuoro on tehnyt nauhoituksia Yleisradion "Hartaat sävelet" -ohjelmia varten.

Ulkomaisia esiintymismatkoja Bel canto on tehnyt Ruotsiin, Venäjälle, Saksaan ja Italiaan.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tasokkaaseen naiskuoroon, ota yhteyttä kuoronjohtaja Leena Astikaiseen (p. 050 520 6082). Uusille laulajille järjestetään koelaulu. Harjoittelemme keskiviikko-iltaisin Linnalan opiston salissa klo 17.45 - 19.45. Tervetuloa mukaan!

Tule mukaan

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tasokkaaseen naiskuoroon, ota yhteyttä kuoronjohtaja Leena Astikaiseen (050 520 6082).

Uusille laulajille järjestetään koelaulu.

Harjoittelemme keskiviikko-iltaisin Linnalan opistolla klo 17.45–19.45.

Tervetuloa mukaan!

Tilaa Bel canto

Naiskuoro Bel canto esiintyy sekä koko kuoron voimin että tarvittaessa pienemmissä kokoonpanoissa.  Ottamalla yhteyttä voimme suunnitella tilaisuuteen sopivan ohjelman ja kokoonpanon.

Yhteystiedot:
Kuoronjohtaja

Leena Astikainen
p. 050 520 6082
Puheenjohtaja
Tarja Valin
p. 040 722 7740
Kuoron sähköposti:
kuoro@belcanto.fi